Aktiviti-aktiviti

Nikmati perkara kecil dalam hidup, kerana suatu hari nanti anda mungkin melihat ke belakang dan menyedari ia adalah perkara yang besar.

-Robert Brault

TEH & LEE

Mengutamakan keperluan fizikal dan emosi

Mengimbangi kehidupan profesional dan peribadi anda boleh menjadi mencabar, tetapi ini penting.

Galeri Foto 2021

TEH & LEE

2021
Lagi

Galeri Foto 2022

TEH & LEE

2022
Lagi

Galeri Foto 2023

TEH & LEE

2023
Lagi

Jadi sebahagian daripada pasukan?

SERTAI KAMI

bay-beach-blue-2242207.jpg

Beberapa idea terbaik anda datang semasa anda bercuti.

Perjalanan, bukan kedatangan, yang penting.

johannes-hofmann-486288-unsplash.jpg
ms_MYBahasa Melayu

Kenyataan Penafian

Dengan menggunakan laman web ini, anda dianggap menerima terma dan syarat berikut:

Laman web ini dikendalikan oleh M/s Teh & Lee, sebuah firma guaman di Malaysia.

Kandungan di laman web ini disediakan untuk tujuan menyediakan maklumat umum yang dibenarkan berkaitan dengan M/s Teh & Lee. Bahan-bahan dalam laman web ini bertujuan untuk memberikan ringkasan gambaran umum tentang bidang amalan yang diliputi oleh M/s Teh & Lee dan tidak bertujuan untuk membentuk atau menggantikan nasihat undang-undang atau nasihat profesional lain. Jika anda memerlukan sebarang nasihat undang-undang atau nasihat profesional, sila hubungi rakan kongsi kami yang disenaraikan di laman web kami untuk mendapatkan nasihat undang-undang rasmi.

Semua langkah berjaga-jaga yang munasabah telah dibuat untuk memastikan kandungan dan bahan di laman web ini bebas daripada virus atau bahan lain yang boleh mengganggu atau merosakkan operasi sistem komputer pengguna. M/s Teh & Lee tidak bertanggungjawab, dan dengan ini mengecualikan semua bentuk liabiliti untuk sebarang kehilangan atau kerosakan, sehingga maksimum yang dibenarkan oleh undang-undang yang terpakai, disebabkan oleh kesesuaian, kebolehpercayaan dan ketepatan bahan yang terkandung dalam laman web ini pada bila-bila masa, dan M/s Teh & Lee tidak dapat menjamin bahawa Kandungan laman web ini, atau mana-mana tapak yang dipautkan kepadanya, akan sentiasa betul atau bebas daripada kesalahan, ralat dan virus.

M/s Teh & Lee berhak untuk meminda atau menamatkan kandungan laman web ini dan meminda terma dan syarat ini pada bila-bila masa. Penggunaan berterusan laman web ini selepas pindaan terma dan syarat ini akan dianggap sebagai penerimaan terhadap pindaan tersebut .